iTunes

scream-for-more
  • > iTunes Scream For More - Radio Edit (3:09)
  • > iTunes Scream For More - Matty Menck Remix (6:04)
  • > iTunes Scream For More - Party Animals Remix (3:07)

"Scream For More" is een mix & match van de laatste stijlen in de Dance. Electro Pop met doordringende Dubstep elementen afgewissseld met heldere vocale breaks zorgt voor een intense beleving. Afgerond met vette synth riffs en een enorme drop, heeft "Scream For More" alle potentie om een echte dansvloerkraker in 2012 te worden.

De Radio mix komt vergezeld met twee opvallende remixes. De eerste remix is ​​van de hand van producer en manager van de bekende Halo club op Hamburg's Reeperbahn, Matthias Menck. Door projecten zoals "Brooklyn Bounce" eind jaren 90 en huidige projecten zoals DBN en Thomas Gold, worden zijn producties hoog gewaardeerd onder de echte connoisseurs in de muziek industrie.

De tweede remix komt van Happy Hardcore legendes de "Party Animals". Hun producers Flamman & Abraxas zijn internationaal bekend van hun Dance hits "I Wanna Be A Hippy" and "Have You Ever. Been Mellow". Op verzoek van Reinlaender & Simons & Sabrina hebben zij de remix volledig in old-school versie afgeleverd, met de originele sounds van hun kenmerkende Happy Hardcore sound uit de 90's.

The mastering van de radio mix vond plaats in London's legendarische Abbey Road studios door in-house mastering engineer Geoff Pesche, bekend van mastering voor o.a. Kylie Minogue, Gorillaz and Deadmau5.

Na 12 jaren van productie achter de schermen voor bekende namen als DJ Quicksilver, Tomasso de Donatis, Rank 1, ATB, 4 Strings & Jan Löchel, komen Duitse producers Reinländer en Simons hiermee voor het eerst met een release onder hun eigen naam. In samenwerking met de getalenteerde singer/songwriter Sabrina, geven ze hiermee een verrassende wending aan hun nu al rijke muzikale loopbaan.

Downloads bij deze shops tellen mee voor de Nederlandse singles- & dance charts!